Tuotantoprosessin alusta alkaen, kun durumvehnäjauho sekoitetaan veteen, huolenaiheemme on kunnioittaa mahdollisimman hyvin valitsemaamme raaka-ainetta. Huomio, joka kiinnitetään taikinaan, vaikuttaa lopputuotteen huokoisuuteen (eli pastan kykyyn sitoutua kastikkeeseen). Tavoite, joka pidämme mielessä tässä vaiheessa, on myös säilyttää viljan luonnollinen väri. Kunnioitus tässä mielessä tarkoittaa liian korkean veden lämpötilan välttämistä, mikä vaarantaisi durumvehnäjauhon alkuperäiset ominaisuudet, ja käyttää suurempia määriä vettä huokoisuuden takaamiseksi, joka erottaa Pasta Garofalon.
PAKKAUS 4 X 3 KG
HINTA 1 PAKKAUS EURO 4,20
1 PALETTI 48 PAKKAUSTA 4
VIIMEINEN KÄYTTÖPÄIVÄ 05/09/27
MINIMITILAUS 30 PALETTIA
Osittain valmistettu tiiviste rustiikkisen tumman leivän valmistukseen, pehmeällä ja joustavalla murulla, joka on rikas viljoista, ekstrudoidusta maissista ja siemenistä.
Muoto: 10 kg
Annostus: 50%